RING OSS - 0243-34 30 74

Dränering Dalarna

RING OSS - 0243-34 30 74

Om oss

Vårt företag är specialiserat för arbete med dränering i Dalarna.

Välkommen till LEE Mark konsult AB! Vårt företag är specialiserat på arbete med dränering i Dalarna. Vi utgår från Borlänge men är verksamma med våra tjänster över hela Dalarna. Vi har expertisen och alla maskiner som krävs för att kunna utföra anläggning av enskilt avlopp och dränering i Dalarna.

Behöver ni hjälp med dränering i Dalarna och Borlänge? Kontakta oss för offert och rådgivning!

Husdränering och enskilt avlopp i Dalarna 

Vi är ett företag som har varit verksamma inom entreprenadbranschen sedan 2014. Vi är specialiserade inom tjänster för bland annat husgrunder, enskilt avlopp, markarbeten och dränering i Dalarna. Under tiden som vi har varit verksamma har vi utvecklat stor expertis och kunskap inom de olika arbetsområdena. Det har gjort att vi idag kan erbjuda dränering i Dalarna för både husägare, företag och BRF. 

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med våra arbeten. Särskilt viktigt är det att vi tar hänsyn till våra kunders önskemål och rekommenderar bästa möjliga lösning, oavsett vad det gäller. Många behöver hjälp med schaktarbete och är nöjda när vi har transporterat ev schaktöverskott. Vi lämnar alltid en fin yta efter oss där vi har utfört markarbeten.  

Vi erbjuder också garanti för alla våra arbeten:

  • 15 års garanti på dränering i Dalarna.
  • 10 års garanti på avlopp.
  • 10 års garanti på husgrunder.

Vi hoppas att vi är företaget du väljer att vända dig till när du behöver hjälp med att anlägga enskilt avlopp eller göra en dränering i Dalarna och Borlänge. Det är främst områden i Dalarna vi är verksamma i, som exempelvis i Borlänge, men vi kan även ta uppdrag inom fler områden. 

Har ni frågor eller funderingar kring vårt arbete vid utförande av dränering i Dalarna? Eller önskar ni anlägga enskilt avlopp? Kontakta oss snarast så återkommer vi!