RING OSS - 0243-34 30 74

Dränering Dalarna

RING OSS - 0243-34 30 74

Dränering

Vi hjälper husägare med dränering i Dalarna.

Vi utför dränering i Dalarna för både privatkunder, företagskunder och BRF. Med vår långa erfarenhet, expertis och utrustning kan vi ta oss an i princip vilket uppdrag som helst inom mark, gräv och dränering i Dalarna. Kontakta oss för en kostnadsfri offert när ni behöver dränering i Dalarna! Vi ger 15 års garanti för allt arbete inom dräneringar.

Dränering för husägare

Hur vet man att det är dags att göra en husdränering? De typiska symptomen på att huset behöver genomgå dränering i Dalarna är synliga fuktfläckar på källarväggarna, unken lukt i källaren, putsen på väggarna har börjat släppa eller när tapeterna har börjat få bubblor. Om huset dessutom är byggd för mer än 20 år sedan är det dags att ta saken på allvar. Väntar man för länge på att göra en dränering i Dalarna kan skadorna bli större och mer kostsamma på sikt.

Vår grävfirma utför dränering i Dalarna för husägare oavsett storleken på ytan och utrymmet. Vi har både mindre och större maskiner för att gräva på husägares tomt och egendom med hänsyn till dess specifika omgivning.

Dränering för företag och BRF

Som ett företag som jobbar med det mesta inom entreprenadbranschen samarbetar vi med flera byggbolag. Det innebär att vi även kan åta oss uppdrag som rör grävning av diken, transport av vägmaterial,  schaktarbete och dränering i Dalarna. Vi hjälper såväl företag som BRF med dränering i Dalarna och man kan alltid kontakta oss för en gratis offert.

Kostnadsfri offert

När ni anlitar oss för dränering i Dalarna kommer vi alltid ut till platsen och besiktigar källaren samt dokumenterar fuktvärden i källarväggarna. Genom att jobba på detta sättet kan vi mäta förbättringarna över tid. Kontakta oss och få en gratis offert på dränering i Dalarna!

          Vi använder Isodrän skivor mot fukt och vid dränering i Dalarna.  Vi hjälper både företag och husägare med dränering i Dalarna och Borlänge.